News Trade12 - Faedah-faedah Sampingan Amazon Perdana Dengan Hanya $67
Trade12
 
 • Trade12
 • Trade12
 • Trade12

Faedah-faedah Sampingan Amazon Perdana Dengan Hanya $67


Amazon.com Inc adalah penjual berasaskan internet yang terbesar di Amerika Syarikat. Ia adalah sebuah perniagaan dan pengkomputeran awan elektronik syarikat Amerika yang ibu pejabatnya di Seattle, Washington.

Untuk meraikan program "Transparent" yang memenangi Emmy, Amazon akan menawarkan diskaun keahlian perdana satu tahun (-0.43%) pada hari Jumaat. Dari harga biasa $99, pengguna kini boleh mendapatkan perkhidmatannya untuk $67. Tawaran satu hari ini akan disediakan untuk ahli-ahli baru, yang perlu melawat Amazon.com untuk mendaftar.

Naib Presiden Video Digital Amazon Michael Paul berkata, "Kami amat teruja untuk menyambut "Transparent" dengan pelanggan-pelanggan kami dengan menawarkan diskaun Perdana."

Orang yang belum mempunyai keahlian Amazon Perdana mungkin tertanya-tanya jika mereka harus terjun ke dalam tawaran diskaun ini. Untuk membuat keputusan dengan lebih mudah, ini adalah faedah keahlian Perdana: streaming tidak terhad beribu-ribu rancangan TV dan filem, akses percuma kepada lebih daripada satu juta lagu melalui Amazon Muzik, akses percuma kepada kira-kira 500,000 tajuk Kindle, percuma dua hari penghantaran pada beribu-ribu barangan, penghantaran percuma pada hari yang sama bagi orang-orang dalam kod zip tertentu, dan juga simpanan foto yang tidak terhad dan 5G simpanan percuma untuk video-video dan fail-fail lain.

Trade12

Ini adalah satu tawaran yang amat menarik, terutama sekali kerana Amazon biasanya menawarkan nilai kepada produk dan perkhidmatannya. Keahlian boleh jadi bernilai jika setiap ahli keluarga berkongsi perkhidmatan dan jika semua ciri-ciri digunakan.

Kebimbangan utama pelanggan-pelanggan adalah penghantaran percuma. Ini disebabkan tawaran keahlian Perdana menyediakan penghantaran percuma selama dua hari dan penghantaran percuma pada hari yang sama untuk beberapa barangan yang lebih daripada $35 di 14 bandar-bandar. Ahli-ahli perlu memesan barangan pada waktu petang dan penghantaran satu hari bermula pada $2.99.

Keith Anderson, naib presiden strategi & pandangan untuk e-dagang analisa data firma Profitero berkata, "Ia adalah pilihan yang terkemuka di pasaran untuk meresap kos penghantaran jika anda memesan banyak barangan."

Di samping itu, Amazon juga menyediakan ahli bukan Perdana penghantaran percuma pada pesanan minimum $35.00 mereka untuk apa-apa bekalan yang layak menggunakan "oleh kad" perkapalan ialah agak rasional. Penghantaran Amazon Perdana ini sungguh bermanfaat dan baik untuk bajet, terutamanya bagi mereka yang ingin penghantaran yang cepat dan bagi mereka yang membeli satu atau dua kali sebulan di bawah $ 35.00. Walau bagaimanapun, bagi mereka yang tidak membeli dengan banyak di Amazon, tetapi membuat pembelian yang besar dan tidak tergesa-gesa atas penghantaran barang-barang mereka, tawaran ini tidak begitu menarik dan meyakinkan, terutamanya kerana kebanyakan pembekal e-dagang kini menawarkan perkhidmatan penghantaran percuma.

Bonus tambahan itu ialah muzik, filem dan buku yang mereka tawarkan. Perpustakaan muzik percuma Perdana mempunyai lebih daripada satu juta lagu yang pengguna boleh mendengar. Sementara itu, bagi peminat muzik yang mahu pilihan live streaming dengan tawaran yang lebih penting seperti Spotify, yang mempunyai lebih 30 juta lagu, kosnya hanya $9.99 setiap bulan.

Perpustakaan filem Amazon dan TV live percuma mempunyai banyak pilihan dan ia termasuk banyak rancangan popular. Kandungan baru dan asli sentiasa ditambah, tetapi kebanyakan pelanggan lebih suka Netflix, yang boleh didapatkan untuk hanya $7.99 setiap bulan dengan lebih banyak dan lebih baik pilihan. Tambahan pula, mereka mempunyai pilihan lain untuk live televisyen, yang sedang diperkenalkan kebanyakan masa dengan harga yang berpatutan.

Untuk pilihan-pilihan buku Kindle, para pembaca mungkin kecewa kerana mereka tidak sentiasa mempunyai keluaran baru, jadi buku kegemaran anda mungkin tidak disenaraikan.

Trade12

Tawaran Perdana Amazon adalah benar-benar pilihan yang baik untuk mereka yang mencari penghantaran yang cepat dan harga produk yang berpatutan dengan faedah lain termasuk. Bagi mereka yang merasakan bahawa keahlian Perdana adalah pilihan yang tepat untuk anda, anda perlu berhati-hati dengan berbelanja melebihi dari apa sepatutnya kerana ia begitu mudah untuk dilakukan.

Tambahan pula, tiada terlebih bayar untuk faedah-faedah dari Amazon Prime. Pelajar-pelajar juga boleh mendapatkan penghantaran percuma dua hari selama enam bulan apabila mereka mendaftar untuk Amazon Pelajar dan kemudian menaik taraf keahlian mereka kepada Perdana pada separuh harga selepas itu.

Baca ulasan Trade12 dan maklumat tentang saham, komoditi, indeks dan mata wang. Buka akaun live dan memulakan perdagangan dalam talian dengan bantuan broker forex yang terbaik.

  Dagangan Matawang Asing


  Dagangan Matawang Asing adalah pembelian dan penjualan mata wang. Ia adalah yang terbesar, paling cair, dan yang paling pesat berkembang pasaran kewangan di dunia. Pelanggan boleh memilih mata wang mereka ingin berubah dan meletakkan perdagangan dengan.

  Dagangan CFD


  Kontrak untuk Perbezaan (CFD) Trading ialah satu perjanjian antara dua pihak untuk menukar perbezaan di antara harga pembukaan dan harga penutupan kontrak tertentu. CFD membolehkan anda untuk membuat teori tentang pergerakan harga, sama ada pasaran sedang menaik atau menurun.

  Dagangan Dalam Talian


  Dagangan dalam talian termasuk belian yang kerap dan menjual saham, komoditi, dan pasangan mata wang yang bertujuan untuk meraih keuntungan dalam masa yang singkat. Ia melibatkan alat-alat analisa teknikal seperti purata bergerak dan pengayun stokastik yang digunakan untuk mengenal pasti saham yang bernilai untuk dibeli pada semasa ini dan membantu pedagang-pedagang dalam proses perdagangan.

Penafian

Artikel-artikel yang disiarkan di laman blog ini tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendapat firma broker matawang asing. Semua kandungan yang disediakan dalam laman web ini bertujuan untuk memberi maklumat sahaja.

Hubungi Kami

Bersosial Media