News Trade12 - Pelabur-pelabur Jangka Panjang Seharusnya Beli Indeks
Trade12
 
 • Trade12
 • Trade12
 • Trade12

Pelabur-pelabur Jangka Panjang Seharusnya Beli Indeks


Indeks membolehkan para pemegang saham mendapatkan pemahaman yang mendalam tentang prestasi keseluruhan jenis harta itu atau sebahagian daripada aset tersebut. Indeks digunakan secara meluas untuk instrumen kewangan yang berbeza dan sebagai batu ukur pembentangan portfolio yang dibuat untuk membuat salinan prestasi seluruh jenis harta yang diberikan.

Skala indeks skala merubah harga sektor pasaran atau beberapa pasaran. Mereka memberikan pelan meluas tentang prestasi pasaran.

Instrumen ini akan membantu anda untuk mendapatkan pendedahan kepada alat-alat yang membentuk indeks dalam satu perjanjian. Sebagai pengganti adalah untuk membeli setiap instrumen dalam indeks itu pada nisbah yang betul. Terdapat beberapa instrumen yang mempunyai ciri-ciri, yang akan membolehkan anda untuk mendapatkan pengesanan dimanfaatkan untuk indeks atau mempunyai pandangan dengan profil risiko yang terperinci.

Selain itu, terdapat Instrumen lain yang akan membolehkan anda untuk "short" indeks dan meraih dari satu langkah yang menjunam dalam harga indeks terperinci. Ini adalah satu kelebihan kepada pelabur dengan pandangan jatuh harga saham pada indeks, atau pemegang saham dengan portfolio semasa yang menyemak indeks dan memerlukan satu cara untuk melindung nilai portfolio yang berbeza dengan menentang perubahan dalam harga.

Trade12

Ciri-ciri Popular Indeks

Indeks direka untuk menjadi langkah-langkah intensif yang melibatkan kecekapan kelas alat anda atau mungkin subset daripada kelas alat. Tambahan pula, indeks boleh diwujudkan untuk menjadi dilabur, yang bermaksud sekuriti konstituen perlu agak mudah yang boleh diniagakan untuk memastikan indeks yang mengikuti portfolio yang boleh dibangunkan.

Anda boleh mendapatkan pensijilan, dana dagangan bursa, niaga hadapan dan pilihan ke atas indeks dipilih. Jenis-jenis alat boleh digunakan untuk memperoleh pendedahan kepada keberkesanan indeks, mewujudkan memanfaatkan pendedahan kepada usul dalam diindeks, atau mungkin portfolio lindung nilai sebelah defisit. Carilah broker pakar yang boleh membantu anda dan memudahkan produk dagangan dengan indeks tertentu.

Terdapat enam jenis indeks lebar

Permodalan - indeks adalah jenis yang paling diketahui umum dan menyebut indeks pasaran pelaburan.

Indeks Pendapatan Tetap - indeks ini mengikut skala pembentangan pasaran bon dan pasaran mata wang jangka pendek.

Indeks Harta Kediaman - ini adalah sama dengan jenis prestasi aset lain indeks. Mereka skala perubahan dalam kadar pasaran satu jenis aset dalam siasatan.

Indeks sektor - indeks ini membolehkan para pemegang saham untuk menanda aras penyampaian sektor pasaran saham tertentu atau industri.

Indeks Strategi - indeks ini mengikuti prestasi kaedah pelaburan yang khusus.

Indeks turun naik - Ia adalah alat untuk pelabur, media kewangan, penyelidik dan pakar ekonomi untuk memantau tahap turun naik jangka masa terdekat dalam indeks ekuiti penanda aras.

Jika anda membeli dan memegang saham, tetapi tidak membayar perhatian yang cukup pada saham-saham itu, anda mempunyai risiko yang lebih tinggi tidak pendapatan keuntungan dari masa ke semasa. Ia ragu bahawa akan ada masa yang anda hanya boleh membeli saham dan hanya memegang selama-lamanya. Walau bagaimanapun, jika anda menyimpan indeks, pengurus portfolio indeks boleh membuat perubahan seperti keadaan membenarkan.

Trade12

Terdapat desas-desus berterusan mengenai jika ia adalah lebih baik untuk berdagang, untuk membeli atau memegang saham. Ia adalah sedikit kontroversi sama ada membeli dan memegang saham pernah bekerja, walaupun pasaran adalah baik. Sebab untuk ini adalah kerana pasaran global sentiasa berubah. Apakah yang boleh menjadi hari yang baik hari ini, tidak mungkin menjadi baik satu esok.

Jelas sekali, ini mempunyai banyak kaitan dengan pelaburan wang. Kami melabur dalam syarikat-syarikat dan mereka terus membuat perubahan untuk dapat bersaing dengan permintaan pasaran. Setiap kali mereka gagal, mereka cepat ketinggalan.

Ia boleh menjadi agak lazim pada masa kini menyatakan bagaimana seluruh dunia sedang berubah lebih cepat daripada di masa lalu. Walau bagaimanapun, kadar perubahan yang paling mungkin kelihatan seolah-cepat untuk orang pada zaman gua-kediaman seperti yang berlaku kepada orang-orang generasi hari ini.

Layari laman web rasmi kami untuk lebih banyak ulasan Trade12 peristiwa pasaran, dan juga isyarat perdagangan dan maklumat berharga lain mengenai industry.You juga boleh membuat akaun live dengan kami hari ini dan mula mendapatkan keuntungan yang baik melalui dagangan dalam talian.

  Dagangan Matawang Asing


  Dagangan Matawang Asing adalah pembelian dan penjualan mata wang. Ia adalah yang terbesar, paling cair, dan yang paling pesat berkembang pasaran kewangan di dunia. Pelanggan boleh memilih mata wang mereka ingin berubah dan meletakkan perdagangan dengan.

  Dagangan CFD


  Kontrak untuk Perbezaan (CFD) Trading ialah satu perjanjian antara dua pihak untuk menukar perbezaan di antara harga pembukaan dan harga penutupan kontrak tertentu. CFD membolehkan anda untuk membuat teori tentang pergerakan harga, sama ada pasaran sedang menaik atau menurun.

  Dagangan Dalam Talian


  Dagangan dalam talian termasuk belian yang kerap dan menjual saham, komoditi, dan pasangan mata wang yang bertujuan untuk meraih keuntungan dalam masa yang singkat. Ia melibatkan alat-alat analisa teknikal seperti purata bergerak dan pengayun stokastik yang digunakan untuk mengenal pasti saham yang bernilai untuk dibeli pada semasa ini dan membantu pedagang-pedagang dalam proses perdagangan.

Penafian

Artikel-artikel yang disiarkan di laman blog ini tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendapat firma broker matawang asing. Semua kandungan yang disediakan dalam laman web ini bertujuan untuk memberi maklumat sahaja.

Hubungi Kami

Bersosial Media