News Trade12 - Faedah-Faedah Amazon Prime Untuk Hanya $67
Trade12
 
 • Trade12
 • Trade12
 • Trade12

Faedah-Faedah Amazon Prime Untuk Hanya $67


Amazon.com Inc. adalah penjual berasaskan internet terbesar berlokasi di Amerika Syarikat. Ia adalah perdagangan elektronik Amerika dan syarikat pengkomputeran awan beribu pejabat di Seattle, Washington.

Bagi meraikan kemenangan program Emmy mereka "Transparent," Amazon akan menawarkan diskaun perdana satu tahun keahlian (-0.43%) pada hari Jumaat. Daripada harga biasa sebanyak $99, pengguna kini boleh mendapatkan perkhidmatan tersebut untuk $67. Tawaran satu-hari ini akan boleh didapati untuk ahli-ahli baru, yang akan melayari Amazon.com untuk mendaftar.

Naib Presiden Amazon di Video Digital Michael Paul berkata, "Kami sangat teruja untuk meraikan Transparent dengan pelanggan-pelanggan kami dengan menawarkan diskaun Prime."

Orang yang masih tidak mempunyai keahlian Amazon Prime mungkin tertanya-tanya jika mereka patut menyertai dalam tawaran diskaun ini. Bagi membuatkan ia lebih mudah untuk membuat keputusan, di sini adalah faedah-faedah keahlian Prime: pengaliran beribu rancangan TV dan wayang tanpa had, akses percuma kepada lebih daripada satu juta lagu melalui Amazon Music, akses percuma kepada lebih kurang 500,000 tajuk-tajuk Kindle, dua-hari penghantaran percuma untuk beribu barangan, percuma penghantaran hari-sama untuk orang di dalam kod zip tertentu, begitu juga dengan simpanan foto tanpa had dan 5G simpanan percuma untuk video dan fail-fail lain.

Trade12

Ini adalah satu tawaran yang sangat menarik, terutamanya kerana Amazon biasanya menawarkan nilai yang baik bagi produk dan perkhidmatan mereka. Keahlian boleh menjadi bernilai jika setiap ahli keluarga berkongsi perkhidmatan dan jika kesemua ciri-ciri digunakan.

Kebimbangan utama pelanggan-pelanggan yang bernilai adalah penghantaran percuma. Sebab-sebab untuk ini adalah kerana tawaran keahlian Prime ini menyediakan dua-hari penghantaran percuma dan percuma penghantaran hari-sama untuk sesetengah barangan yang melebihi $35 di empatbelas bandar. Ahli perlu memesan barangan pada waktu tengahari dan penghantaran satu hari bermula pada $2.99.

Keith Anderson, naib presiden pandangan & strategi untuk firma analisis data e-dagang Profitero berkata, "Ia adalah pilihan peneraju-pasaran untuk meresap kos penghantaran jika anda memesan barangan yang banyak."

Sebagai tambahan, Amazon turut menyediakan penhantaran percuma kepada ahli bukan-Prime bagi pesanan mereka dengan jumlah minimum sebanyak $35.00 untuk sebarang bekalan yang layak dan penghantaran "oleh kad" adalah agak rasional. Penghantaran Amazon Prime ini adalah sangat berfaedah dan akan menjadi baik untuk bajet, terutamanya untuk mereka yang mahukan penghantaran pantas dan untuk mereka yang membeli sekali atau dua kali sebulan di bawah $35.00. Walaubagaimana pun, bagi mereka yang tidak membeli sebanyak itu di Amazon, tetapi membuat pembelian-pembelian besar dan tidak tergesa-gesa untuk penghantaran barangan mereka, tawaran ini adalah tidak mengujakan dan meyakinkan, terutamanya kerana kebanyakan pembekal e-dagang kini menawarkan perkhidmatan penghantaran percuma.

Bonus tambahan adalah pada muzik, wayang dan buku yang mereka tawarkan. Perpustakaan muzik percuma Prime mempunyai lebih daripada sejuta lagu yang boleh didengar oleh pengguna. Sementara itu, untuk pencinta muzik yang mahukan pilihan-pilihan pengaliran dengan tawaran-tawaran lebih penting seperti Spotify, yang mempunyai lebih daripada 30 juta lagu, ini akan berkos hanya $9.99 sebulan.

Perpustakaan wayang Amazon dan pengaliran TV percuma mempunyai pilihan-pilihan yang banyak dan ia termasuk rancangan popular yang banyak. Kandungan baru dan original adalah sentiasa ditambah, tetapi kebanyakan pelanggan lebih suka Netflix, yang boleh didapati dengan hanya $7.99 sebulan tetapi dengan pilihan yang lebih dan lebih baik. Sebagai tambahan kepada itu, mereka mempunyai pilihan lain untuk pengaliran televisyen, yang diperkenalkan pada kebanyakan masa dan untuk harga yang berpatutan.

Untuk pilihan bagi buku kindle, pembaca yang gemar membaca mungkin kecewa kerana mereka tidak sentiasa mempunyai penerbitan baru, jadi kegemaran anda mungkin tidak dimasukkan.

Trade12

Tawaran Amazon Prime adalah pilihan yang sangat baik untuk mereka yang mencari penghantaran pantas dan produk dengan harga berpatutan serta termasuklah faedah-faedah lain. Bagi mereke yang merasakan keahlian Prime adalah pilihan yang betul untuk anda, anda perlu berhati-hati dengan membeli lebih daripada yang sepatutnya kerana ia sangat mudah dilakukan.

Sebagai tambahan kepada itu, jangan membayar lebih untuk faedah-faedah yang anda boleh dapat daripada Amazon Prime. Para pelajar juga boleh mendapat penghantaran dua-hari percuma untuk enam bulan apabila mereka mendaftar untuk Amazon Student dan kemudian menaik taraf keahlian mereka kepada Prime untuk potongan separuh selepas itu.

Baca selanjutnya Trade12 reviews dan informasi tentang saham, komoditi, indeks dan matawang. Cipta sebuah akaun langsung dan mulakan perdagangan dalam talian dengan bantuan broker forex terbaik kami.

  Dagangan Matawang Asing


  Dagangan Matawang Asing adalah pembelian dan penjualan mata wang. Ia adalah yang terbesar, paling cair, dan yang paling pesat berkembang pasaran kewangan di dunia. Pelanggan boleh memilih mata wang mereka ingin berubah dan meletakkan perdagangan dengan.

  Dagangan CFD


  Kontrak untuk Perbezaan (CFD) Trading ialah satu perjanjian antara dua pihak untuk menukar perbezaan di antara harga pembukaan dan harga penutupan kontrak tertentu. CFD membolehkan anda untuk membuat teori tentang pergerakan harga, sama ada pasaran sedang menaik atau menurun.

  Dagangan Dalam Talian


  Dagangan dalam talian termasuk belian yang kerap dan menjual saham, komoditi, dan pasangan mata wang yang bertujuan untuk meraih keuntungan dalam masa yang singkat. Ia melibatkan alat-alat analisa teknikal seperti purata bergerak dan pengayun stokastik yang digunakan untuk mengenal pasti saham yang bernilai untuk dibeli pada semasa ini dan membantu pedagang-pedagang dalam proses perdagangan.

Penafian

Artikel-artikel yang disiarkan di laman blog ini tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendapat firma broker matawang asing. Semua kandungan yang disediakan dalam laman web ini bertujuan untuk memberi maklumat sahaja.

Hubungi Kami

Bersosial Media