News Trade12 - Boeing kurangkan kadar pengeluaran Everett 777
Trade12
 
 • Trade12
 • Trade12
 • Trade12

Boeing kurangkan kadar pengeluaran Everett 777


Menurut laporan, Boeing boleh dipaksa untuk menyekat pengeluaran kapal terbang jenis Everett 777, yang menjana sebahagian besar daripada keuntungan tahunan syarikat itu.

Trade12

Penganalisa pasaran menyatakan bahawa pengeluar pesawat Amerika itu tidak akan dapat terus mengeluarkan model pesawat pada kadar semasa 8.3 pesawat sebulan, sebelum 777X yang baru lengkap pengeluaran selepas tahun 2020. Ini disebabkan oleh hakikatnya bahawa Boeing tidak mempunyai pesanan yang mencukupi untuk model awal itu.

Penyelesaian alternatif bagi syarikat itu adalah untuk mengurangkan kadar pengeluaran Everett untuk menghidupkan produksi, strategi yang sama yang digunakan oleh Airbus dengan A330 nya.

"Kami rasa Boeing memutuskan ia perlu mengurangkan kadar tidak lama lagi, dan kemungkinan kepada lima sebulan," seorang penganalisa berkata.

Jumlah-tinggi 737, yang dihasilkan di Renton juga menghasilkan keuntungan yang baik untuk Boeing.

Kelembapan pada pengeluaran Everett 777 boleh mengambil sebahagian daripada pendapatan Boeing kerana jet enjin berkembar pada masa ini mempunyai margin yang tinggi dan bertanggungjawab ke atas 45 peratus daripada keuntungan syarikat sebelum faedah dan cukai.

Sebaliknya, Boeing menyatakan bahawa mereka akan dapat menjual pesawat yang memadai untuk mengekalkan pengeluaran penuh sehingga pengeluaran 777X itu beroperasi sepenuhnya.

Seorang wakil Boeing menulis dalam e-mel, "777 telah terjual sepenuhnya pada tahun ini dan tahun depan."

Kami telah terjual 60 peratus pada tahun 2017, dan kami sekarang akan memberi tumpuan untuk mengisi separuh akhir 2017, "katanya.

Syarikat itu dikehendaki untuk menjual 50 lagi model Everett 777 dengan segera dan menghasilkan mereka untuk mengisi jurang pada 2017.

CEO Boeing Mengesahkan Kemajuan Persekutuan Trans-Pasifik

Perjanjian Persekutuan Trans-Pasifik dipuji oleh eksekutif tertinggi Boeing pada hari Isnin, menyatakan bahawa ia akan membantu syarikat untuk bersaing di pasaran antarabangsa.

Trade12

CEO Boeing, Dennis Muilenburg berkata, "Memandang ke hadapan, ekonomi global akan menjadi lebih penting kepada pertumbuhan masa depan kita."

"Perjanjian perdagangan bebas mewujudkan peluang baru untuk syarikat dan pekerja mereka," katanya.

Muilenburg menyebut bahawa lebih 70 peratus daripada perolehan syarikat kapal terbang komersial pada tahun lepas telah dijana oleh pelanggan di luar Amerika Syarikat, manakala lebih daripada 90 peratus daripada tenaga kerja dan 80 peratus daripada pembekal adalah dalam negeri.

Boeing menjangka Asia sebagai rantau dengan permintaan terbesar untuk pesawat mereka untuk 20 tahun yang akan datang, dengan unjuran 13460 pesawat bernilai $2 trilion atau hampir dua kali lebih banyak pesawat Boeing untuk dijual di Eropah.

Perjanjian yang dicadangkan akan menjadi perdagangan serantau yang terbesar dalam sejarah. Ia melibatkan negara-negara yang merupakan 40 peratus daripada ekonomi global.

Konflik utama dalam perjanjian perdagangan melibatkan biologi, pertanian dan pengeluaran kereta. Walau bagaimanapun, pegawai yang mengambil bahagian mengatakan pembuatan dan pelabuhan biasanya akan mendapat faedah daripada tarif yang diturunkan dan dasar kastam.

Wakil perdagangan AS, Michael Froman menyatakan bahawa persetujuan itu menunjukan 18,000 pemotongan cukai melalui penghapusan tarif, yang mencapai setinggi 50 peratus atas beberapa mesin.

"Sama ada ia barang-barang pengilangan, produk atau perkhidmatan pertanian, kami melihat peluang besar untuk meningkatkan eksport buatan Amerika yang menyokong pekerjaan yang bergaji lumayan di sini," Froman dinyatakan.

Sebaliknya, Menteri Perdagangan and Pelaburan Australia Andrew Robb berkata, satu kelebihan besar untuk membuat perdagangan yang lancar ke seluruh 40 peratus daripada ekonomi dunia adalah untuk menghapuskan kastam dan peraturan sempadan lain di kalangan dua belas negara kepada satu dokumen tanpa kertas .

"Ini adalah satu pencapaian yang besar dalam mengurangkan pita merah," kata Robb.

Sementara itu, perjanjian perdagangan itu tidak termasuk China, tetapi pihak berkuasa menyatakan bahawa negara-negara yang lain tidak berminat untuk menyertai perjanjian itu selepas ia dimuktamadkan. Kongres akan membincangkan perjanjian itu pada 2016.

 "Ia penting bagi kita menyediakan pengeluaran dan pengeksport dengan alat-alat yang terbaik untuk bersaing di aras yang sama di pasaran di seluruh dunia," kata Muilenburg.

Penghantaran Komersil Suku Ketiga Boeing Naik 7%

Boeing baru-baru ini melaporkan keputusan suku ketiga yang kukuh dan angka penghantaran 9 bulan 2015. Syarikat gergasi aeroangkasa Amerika itu telah menghantar 580 jet komersial setakat tahun ini, melonjak 9.8 peratus berbanding setahun dan mengalahkan lawan Eropahnya Airbus. Pada hari Isnin, Airbus mengumumkan bahawa ia telah menyerahkan 446 pesawat dalam tempoh sembilan bulan pertama 2015.

Trade12

Syarikat itu berkata penghantaran pesawat komersial meningkat sedikit sebanyak 7 peratus bagi suku ketiga, dengan pembangunan berterusan untuk Dreamliner 787 dan 737 jet selorong.

Jumlah laporan penghantaran Boeing pada suku meningkat hampir 5.6 peratus berbanding tahun, manakala harga sahamnya melonjak 1.1 peratus untuk menamatkan perdagangan pada $134.02 semalam.

Ikuti berita dan peristiwa terkini di pasaran dari sumber yang boleh dipercayai maklumat, ulasan Trade12. Raih keuntungan dengan bantuan broker forex yang terbaik, mendaftar untuk akaun live dengan Trade12.com dan mendapat manfaat dagangan dalam talian yang tidak dapat ditandingi hari ini!

  Dagangan Matawang Asing


  Dagangan Matawang Asing adalah pembelian dan penjualan mata wang. Ia adalah yang terbesar, paling cair, dan yang paling pesat berkembang pasaran kewangan di dunia. Pelanggan boleh memilih mata wang mereka ingin berubah dan meletakkan perdagangan dengan.

  Dagangan CFD


  Kontrak untuk Perbezaan (CFD) Trading ialah satu perjanjian antara dua pihak untuk menukar perbezaan di antara harga pembukaan dan harga penutupan kontrak tertentu. CFD membolehkan anda untuk membuat teori tentang pergerakan harga, sama ada pasaran sedang menaik atau menurun.

  Dagangan Dalam Talian


  Dagangan dalam talian termasuk belian yang kerap dan menjual saham, komoditi, dan pasangan mata wang yang bertujuan untuk meraih keuntungan dalam masa yang singkat. Ia melibatkan alat-alat analisa teknikal seperti purata bergerak dan pengayun stokastik yang digunakan untuk mengenal pasti saham yang bernilai untuk dibeli pada semasa ini dan membantu pedagang-pedagang dalam proses perdagangan.

Penafian

Artikel-artikel yang disiarkan di laman blog ini tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendapat firma broker matawang asing. Semua kandungan yang disediakan dalam laman web ini bertujuan untuk memberi maklumat sahaja.

Hubungi Kami

Bersosial Media