News Trade12 - Microsoft akan Lancar Acara Windows10
Trade12
 
 • Trade12
 • Trade12
 • Trade12

Microsoft akan Lancar Acara Windows10


Di Kota New York, Microsoft dijadual mengadakan acara Windows 10 pada hari Selasa, di mana ia dijangka mempamerkan produk baru termasuk telefon bijak Lumia, tablet Surface Pro dan kecergasan tracker Microsoft.

Trade12

Peserta-peserta pasaran menanti pelancaran perkakasan baru khas digariskan untuk Windows 10 sistem operasi mudah alih.

Syarikat itu hanya mendedahkan beberapa butir mengenai apa yang diharapkan daripada acara tersebut.

Seorang wakil Microsoft menyatakan, "Kami mempunyai beberapa berita yang menarik untuk berkongsi mengenai alat-alat Windows 10."

Ketua Pegawai Eksekutif syarikat multinasional ini, Satya Nadella dijangka menangani media diwaktu peringkat kritikal dalam hari-hari terawal Windows 10, terutamanya kelayakan telefon bijak perisian yang baru dibangunkan.

Acara yang paling ditunggu-tunggu akan bermula pada 10:00 EDT pagi di kota New York dan bakal berlangsung selama satu jam atau lebih. Microsoft juga mengesahkan bahawa semua orang akan dapat menonton acara dalam talian melalui aliran hidup di laman web rasmi syarikat.

 

Apa yang Diharapkan dari Acara Windows 10?

Sistem operasi Windows 10, mungkin akan berjalan pada semua alat Microsoft baru-baru ini dengan ciri-ciri rentas platform yang tidak dihargai sepenuhnya oleh majoriti pengguna. Masa depan telefon bijak Microsoft akan menjadi tumpuan utama Windows 10.

Trade12

Jika telefon bijak baru Lumia dengan mudah boleh menyokong perisian yang beroperasi pada Windows 10 komputer, komputer riba, tablet atau Surface Pro, kemudian telefon bijak boleh digunakan sebagai alat yang berkuasa untuk usahawan.

Berikut adalah sebahagian daripada alat baru Microsoft yang akan dipaparkan sekiranya:

 • Lumia 950/950 XL - yang merupakan peranti utama untuk Windows 10 mudah alih. Ciri-ciri peranti komputer telah baru-baru ini dibocorkan di laman web UK syarikat itu pada minggu sebelumnya. Walau bagaimanapun, tarikh keluaran dan harga yang tidak diketahui.
 • Surface pro 4 - yang merupakan versi yang paling terkini siri tablet komputer penggantian syarikat. Ia dijangka untuk mengikuti gaya sebelumnya, tetapi dengan peningkatan yang ketara menggunakan cip Intel terbaru.
 • Band 2 - versi yang lebih baik daripada tracker kecergasan asal Microsoft, kerana syarikat itu menawarkan sejumlah pembentukan semula untuk mempamerkan skrin melengkung dan struktur logam.
 • Windows 10 - Microsoft mungkin akan membincangkan tentang kadar peningkatan kepada versi terbaru Windows OS.
 • Surface Phone - Microsoft sebelum ini mengumumkan bahawa membangunkan versi telefon pintar tablet Surface, menggunakan reka bentuk perindustrian yang sama.
 • Surface Pro lebih besar - syarikat teknologi itu akan melancarkan Surface Pro tablet 14 inci.

Walau bagaimanapun, Microsoft hanya mendapat 2.8 peratus daripada jualan telefon pintar pada suku kedua 2015, jauh lebih rendah daripada saham 84 peratus untuk Android dan 12 peratus untuk IOS Apple.

Menurut seorang penganalisa, "Fokus dengan Windows 10 seolah-olah menjadi gambaran yang lebih besar."

"Harapan mereka adalah untuk Win10 menjadi platform yang cukup menarik untuk pengguna bahawa mereka akan memilih untuk membawa jenama dan pengalaman kepada telefon dan tablet di dunia," katanya.

 

Windows 10 Build 10558 Bocor Dalam Talian

Ciri-ciri Windows 10 build 10558 yang baru itu telah disiarkan dalam talian, menunjukkan perubahan ketara dalam Pengguna Antara Muka.

Build 10558 baru itu mempunyai satu set perubahan UI dan aplikasi-aplikasi baru termasuk Microsoft Phone, yang menunjukkan bahawa syarikat itu sedang bersedia untuk Ambang 2.

Selain sistem operasi yang diperbaiki, build itu juga memaparkan perubahan besar dalam pelayar Edge terbarunya. Ia mempunyai preview tab, yang membolehkan pengguna untuk memantau tab lain tanpa perlu menukar mereka. Perubahan tambahan termasuk tweak tertentu dalam pengurus muat turun dan baru Alat Pembangun tingkap.

Trade12

Sebaliknya, menu telah dibuat lebih kecil. Walau bagaimanapun, yang paling ketara antara perubahan dalam Windows 10 adalah penambahan aplikasi seperti Skype Pesanan dan Skype Video. Perubahan terkini menunjukkan bagaimana Microsoft mencari cara-cara baru untuk mengoptimumkan komunikasi, bersama-sama dengan tujuan untuk menggabungkan tingkap pada peranti mudah alih.

Build 10558 yang baru juga menandakan kembalinya keupayaan untuk menyimpan aplikasi-aplikasi ke kad SD, satu aspek yang sangat berguna untuk pengguna tablet.

Walau bagaimanapun, oleh kerana Build 10558 itu belum dikeluarkan secara rasmi lagi, ia tidak digalakkan untuk memasang Windows 10 Build yang baru.

Pada hari Isnin, saham Microsoft meraih 2.17 peratus kepada $46.56 dalam perdagangan awal petang.

Sentiasa dikemas kini dengan harga saham dan aktiviti pasaran daripada ulasan Trade12. Untuk keselesaan dagangan anda, mendaftar untuk akaun live dengan Trade12.com hari ini dan mulalah dalam persekitaran dagangan dalam talian yang selamat.

  Dagangan Matawang Asing


  Dagangan Matawang Asing adalah pembelian dan penjualan mata wang. Ia adalah yang terbesar, paling cair, dan yang paling pesat berkembang pasaran kewangan di dunia. Pelanggan boleh memilih mata wang mereka ingin berubah dan meletakkan perdagangan dengan.

  Dagangan CFD


  Kontrak untuk Perbezaan (CFD) Trading ialah satu perjanjian antara dua pihak untuk menukar perbezaan di antara harga pembukaan dan harga penutupan kontrak tertentu. CFD membolehkan anda untuk membuat teori tentang pergerakan harga, sama ada pasaran sedang menaik atau menurun.

  Dagangan Dalam Talian


  Dagangan dalam talian termasuk belian yang kerap dan menjual saham, komoditi, dan pasangan mata wang yang bertujuan untuk meraih keuntungan dalam masa yang singkat. Ia melibatkan alat-alat analisa teknikal seperti purata bergerak dan pengayun stokastik yang digunakan untuk mengenal pasti saham yang bernilai untuk dibeli pada semasa ini dan membantu pedagang-pedagang dalam proses perdagangan.

Penafian

Artikel-artikel yang disiarkan di laman blog ini tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendapat firma broker matawang asing. Semua kandungan yang disediakan dalam laman web ini bertujuan untuk memberi maklumat sahaja.

Hubungi Kami

Bersosial Media