News Trade12 - Google Bentang Tawaran Baru
Trade12
 
 • Trade12
 • Trade12
 • Trade12

Google Bentang Tawaran Baru


Trade12

Telefon Pintar Nexus

Pada hari Selasa, Google Inc. akhirnya melancarkan Nexus 5X (Nexus 5 2015) dan Nexus 6P (Nexus 6 2015), yang menggunakan sistem operasi baru (OS), Android Marshmallow, di satu acara Google di San Francisco yang diterajui oleh Ketua Pegawai Eksekutif yang baru dilantik Sundar Pichai.

Menurut Andrei Popescu, pengarah kejuruteraan dalam kumpulan Android Google, telefon pintar perdana baru adalah "idea pasukan itu penjelmaan daripada Android sempurna peranti- platform untuk pemaju aplikasi untuk menunjukkan ciri-ciri baru Marshmallow dan menunjukkan apa Android boleh lakukan. "

Nexus 5X LG-dihasilkan melibatkan paparan 5,20 inci dengan ketumpatan 423 piksel per inci (PPI), dilindungi oleh Corning Gorilla Glass tahun lepas 3. Tambahan terbaru kepada siri Nexus 5 menampilkan sama Qualcomm Snapdragon 808 hexa-teras pemproses sebagai G4 LG dan RAM 2GB. Ia boleh didapati dalam 16GB dan 32GB kapasiti simpanan.

Sementara itu, Nexus 6P dirangka dengan 5,70 inci 2K AMOLED paparan dan ketumpatan 518 PPI, dilindungi oleh terkini Gorilla Glass 4. Ia datang dengan Qualcomm Snapdragon pemproses 810 octo-core dan 3GB RAM. Ia boleh didapati dalam tiga pilihan kapasiti penyimpanan: 32GB, 64GB dan 128GB.

Ia adalah peranti pertama Google Nexus yang direka oleh rangkaian dan peralatan telekomunikasi multinasional Cina pengilang Huawei Technologies Co. Ltd.

Kedua-dua telefon pintar menyokong USB jenis-C penyambung baru yang menggalakkan mengecas lebih cepat. Oleh itu, port USB 3.0 boleh menghasilkan hayat bateri empat jam dalam hanya tempoh pengecasan 10 minit untuk 5X, dan sehingga sebanyak tujuh jam untuk 6P.

Selain itu, kedua-dua peranti termasuk Imprint Nexus di belakang, mempamerkan Marshmallow terbina dalam sokongan untuk sensor cap jari, melengkapkan cara telefon secara semula jadi diadakan.

"Dengan penyokong cap jari di dalam Marshmallow ia akan membolehkan pemaju aplikasi untuk menggunakan sensor cap jari dan tidak perlu mencuba dan menyokong pelaksanaan setiap pengeluar individu," kata Popescu.

Nexus 5X dan Nexus 6P kedua-duanya direka dengan gerakan Hub Sensor bersama pemproses baru Google dan yang kamera 12.3 megapiksel lebih baik dengan kamera sensor Sony, yang membolehkan peranti untuk mengambil gambar lebih cepat dengan laser autofocus. Kamera direka semula untuk Nexus 6P menyokong video 4K dan mod video gerakan yang perlahan. Nexus 5X datang dengan hadapan menghadap kamera 5 megapiksel manakala Nexus 6P datang dengan 8-megapiksel hadapan menghadap kamera.

Nexus 5 2015 boleh didapati dalam warna hitam, putih, dan biru manakala Nexus 6 2015 boleh didapati dalam aluminium, grafit, dan fros. Harga Nexus 5 bermula pada $379 sementara yang Nexus 6 bermula pada $499.

Android Marshmallow

Android versi baru itu menawarkan hayat bateri yang lebih kukuh, ciri-ciri bantuan yang lebih pintar, dan ciri-ciri perkakasan yang lebih baik seperti gerakan dan suara-pengiktirafan bersama pemproses. Ia juga akan terus Bahan Design estetik Google, nama kod Kertas Kuantum. Bahan Design adalah bahasa reka bentuk yang membolehkan penggunaan yang lebih liberal susun atur berasaskan grid, animasi responsif dan peralihan, padding, dan kesan mendalam seperti lampu dan bayang-bayang.

Trade12

Popescu berkata, "Marshmallow adalah versi Android paling digilap kami setakat ini. Kami benar-benar bekerja keras untuk membuat perkara-perkara seperti animasi sangat lancar. "

Versi Android lebih baik akan datang ke peranti Android pada 2016.

Google Chromecast

Google juga memperkenalkan Chromecast, peranti live kini boleh didapati untuk kedua-dua TV dan audio.

Chromecast baru mempunyai ciri-ciri luaran yang berbeza sama sekali.

"Orang perubahan perkakasan utama kami membuat, yang akan menjejaskan cara Chromecast berfungsi, adalah sistem wifi," kata Pengurusan Produk Naib Presiden Rishi Chandra. Beliau berkata, "Kami kini mempunyai empat antena dalam yang sentiasa boleh memantau rangkaian wifi rumah anda dan dinamik menyesuaikan diri dengan saluran terbaik dan kekerapan untuk memberikan prestasi yang paling stabil mungkin."

Peranti live boleh didapati dalam tiga warna jenis: hitam, kuning dan coral.

Pengurus Kanan Produk Micah Collins berkata, "Chromecast di belakang TV anda dan anda hampir tidak pernah melihatnya, tetapi kami hanya mahu berseronok dengan warna dan mengambil sedikit risiko juga."

Oleh yang demikian, syarikat teknologi itu juga direka semula aplikasi Chromecast, yang boleh didapati untuk kedua-dua Android dan IOS. Ciri-ciri baru termasuk cadangan "apa yang perlu menonton".

Sebelum ini, aplikasi itu semata-mata digunakan untuk menyediakan peranti dan mengubah suai tetapan. Kini, aplikasi itu boleh digunakan sebagai alat kawalan jauh untuk Chromecast live dongle.

Versi baru aplikasi Chromecast kini boleh mendatangkan faedah untuk kedua-dua Android dan peranti IOS.

Tambahan pula, Chromecast mungkin kini juga digunakan untuk penstriman lagu-lagu. Peranti audio baru boleh memberi kuasa kepada mana-mana pembesar suara ke pembesar suara WiFi streaming.

Dengan Chromecast untuk Audio, pengguna kini boleh aliran muzik dari aplikasi seperti Spotify, Muzik Google Play, Pandora dan Deezer.

Apple Music, di sebaliknya, boleh didapati untuk Android menjelang akhir tahun. Walau bagaimanapun, keserasian peranti Chromecast dengan Apple Muzik masih tidak dijamin.

Kedua-dua Chromecast dan Chromecast untuk Audio boleh didapati pada harga $35 setiap satu.

Pixel C

Pada majlis itu, Google mendedahkan tablet 10.20 inci terbaru Android, Pixel C, yang menonjolkan ciri utama baru: papan kekunci boleh tanggal.

Pixel C tidak berjalan semata-mata pada Chrome OS, tidak seperti model yang lalu dalam siri Pixel.

Papan kekunci dialihkan yang dipasang di belakang disokong oleh magnet. Ia boleh mengubah ke dalam tablet komputer seperti dengan plat magnet berengsel pada keyboard.

Trade12

Tablet baru melibatkan nisbah aspek 1:1.414 yang menyokong eksperimen mod berbilang tetingkap Marshmallow ini.

Pixel C akan bermula pada harga $499, manakala papan kekunci aksesori yang boleh didapatkan pada harga $149.

Sentiasa dikemaskini dengan peristiwa-peristiwa terbaru di seluruh dunia dengan Trade12.com. Seperti yang kita berhasrat untuk menjadi broker forex yang terbaik untuk anda, Trade12 mengulas maklumat terkini pasaran untuk membantu anda mengasah pemahaman anda tentang trend yang ketara dalam ekonomi. Di sini, di Trade12, kejayaan anda adalah kejayaan kami!

  Dagangan Matawang Asing


  Dagangan Matawang Asing adalah pembelian dan penjualan mata wang. Ia adalah yang terbesar, paling cair, dan yang paling pesat berkembang pasaran kewangan di dunia. Pelanggan boleh memilih mata wang mereka ingin berubah dan meletakkan perdagangan dengan.

  Dagangan CFD


  Kontrak untuk Perbezaan (CFD) Trading ialah satu perjanjian antara dua pihak untuk menukar perbezaan di antara harga pembukaan dan harga penutupan kontrak tertentu. CFD membolehkan anda untuk membuat teori tentang pergerakan harga, sama ada pasaran sedang menaik atau menurun.

  Dagangan Dalam Talian


  Dagangan dalam talian termasuk belian yang kerap dan menjual saham, komoditi, dan pasangan mata wang yang bertujuan untuk meraih keuntungan dalam masa yang singkat. Ia melibatkan alat-alat analisa teknikal seperti purata bergerak dan pengayun stokastik yang digunakan untuk mengenal pasti saham yang bernilai untuk dibeli pada semasa ini dan membantu pedagang-pedagang dalam proses perdagangan.

Penafian

Artikel-artikel yang disiarkan di laman blog ini tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendapat firma broker matawang asing. Semua kandungan yang disediakan dalam laman web ini bertujuan untuk memberi maklumat sahaja.

Hubungi Kami

Bersosial Media