News Trade12 - Saham Syarikat Cisco Systems, Inc. Merosot
Trade12
 
 • Trade12
 • Trade12
 • Trade12

Saham Syarikat Cisco Systems, Inc. Merosot


Pada minggu yang lalu, Cisco Systems, Inc. telah kehilangan 1.06 peratus dan menurun 14.65 peratus di dalam empat minggu lalu.

Walaubagaimana pun, saham itu adalah negatif berbanding dengan S&P 500 bagi minggu lalu dengan kerugian sebanyak 2.44 peratus. Cisco Systems, Inc. telah menggagalkan indeks itu sebanyak 7.75 peratus di dalam empat minggu lalu. Pelabur sepatutnya memerhati bagi penunjuk selanjutnya dan berdagang dengan berwaspada.

Dalam tempoh 3 bulan lalu, Cisco Systems, Inc. telah merosot 16.72 peratus. YTD, prestasi saham itu berada pada -13.28 peratus. Saham syarikat itu telah menurun 16.45 peratus di dalam 52 minggu lalu. Pada 2 Mac, 2015 saham itu mendaftarkan kenaikan satu tahun sebanyak $30.31 dan penurunan satu tahun dilihat pada 20 Januari, 2016 pada $22.47. Purata pergerakan 50-hari adalah $26.03 dan purata pergerakan 200-hari dicatatkan pada $27.03. S&P 500 telah pulih 7.3 peratus dalam 52-minggu lalu.

Pada Jumaat ketidaktentuan yang memuncak telah dilihat di dalam Cisco Systems, Inc. yang membawa kepada hayunan di dalam harga saham itu. Saham itu dikunci bagi perdagangan pada $23.6 dan mencecah $23.64 pada bahagian atas, akhirnya mengakhiri sesi itu pada $23.37, dengan peningkatan sebanyak 2.05 peratus atau 0.47 mata. Ketidaktentuan yang memuncak itu menyaksikan jumlah perdagangan meningkat kepada 55,049,038 saham. Peningkatan 52-minggu harga saham itu adalah $30.31 dan syarikat itu mempunyai modal pasaran sebanyak $118,628 juta. Paras rendah 52-minggu harga saham itu adalah pada $22.47.

Trade12

Dalam catatan berbeza, Syarikat itu telah mendedahkan aktiviti pembelian dan penjualan dalaman kepada Securities Exchange, pegawai (EVP, Jualan Seluruh Dunia) Cisco Systems, Inc., Dedicoat Chris menjual 67,640 saham pada $26.36 pada 18 Disember, 2015. Perjanjian penjualan Dalaman itu mempunyai jumlah nilai bernilai sebanyak $1,782,990. Info Dalaman itu telah didedahkan dengan Securities and Exchange Commission di dalam pemfailan Borang 4.

Sepanjang beberapa bulan lalu, penganalisis pakar yang lain telah menyatakan kepada kedudukan syarikat itu. Pacific Crest mengekalkan pandangannya kepada Cisco Systems, Inc. menurut laporan penyelidikan yang didedahkan oleh firma itu kepada pelaburnya. Di pejabat kedudukan, saham itu kini telah diberi kedudukan Overweight oleh pakar saham. Pacific Crest mengurangkan sasaran harga daripada $36 sesaham kepada $30 sesaham kepada Cisco Systems, Inc.. Kedudukan oleh syarikat itu telah diberikan pada 13 Januari, 2016.

Cisco Systems, Inc. merekabentuk dan menjual barisan produk, perkhidmatan penghataran dan memberikan penyelesaian bersepadu untuk membangunkan dan menyambung rangkaian di seluruh dunia, membina Internet. Syarikat itu terlibat di dalam merekabentuk, pembuatan dan penjualan rangkaian berasaskan Internet Protocol (IP) dan produk lain berkaitan dengan industri komunikasi dan teknologi maklumat (IT), dan menyediakan perkhidmatan berkaitan dengan produk tersebut dan kegunaan mereka. Syarikat itu mengendalikan perniagaannya melalui tiga bahagian: Amerika, Eropah, Timur Tengah, dan Afrika (EMEA), dan Asia Pasifik, Jepun, dan China (APJC). Ia menetapkan produknya kepada kelas yang berbeza, sebagai contoh Switching, Next-Generation Network Routing, Kerjasama, Video Pembekal Perkhidmatan, Pusat Data, Tanpa Wayar, Keselamatan, dan Produk Lain. Sebagai tambahan kepada penawaran produknya, ia memberikan pelbagai penawaran perkhidmatan, begitu juga perkhidmatan sokongan teknikal dan perkhidmatan yang maju.

Trade12

Baca lebih lanjut ulasan Trade12 dan informasi tentang saham, komoditi, indeks dan matawang. Bekerja dengan broker forex terbaik kami dengan mencipta akaun langsung di laman rasmi kami. Dengan semua maklumbalas Trade12 yang positif daripada pelanggan, anda akan yakin bahawa dana anda adalah di tempat yang selamat.

  Dagangan Matawang Asing


  Dagangan Matawang Asing adalah pembelian dan penjualan mata wang. Ia adalah yang terbesar, paling cair, dan yang paling pesat berkembang pasaran kewangan di dunia. Pelanggan boleh memilih mata wang mereka ingin berubah dan meletakkan perdagangan dengan.

  Dagangan CFD


  Kontrak untuk Perbezaan (CFD) Trading ialah satu perjanjian antara dua pihak untuk menukar perbezaan di antara harga pembukaan dan harga penutupan kontrak tertentu. CFD membolehkan anda untuk membuat teori tentang pergerakan harga, sama ada pasaran sedang menaik atau menurun.

  Dagangan Dalam Talian


  Dagangan dalam talian termasuk belian yang kerap dan menjual saham, komoditi, dan pasangan mata wang yang bertujuan untuk meraih keuntungan dalam masa yang singkat. Ia melibatkan alat-alat analisa teknikal seperti purata bergerak dan pengayun stokastik yang digunakan untuk mengenal pasti saham yang bernilai untuk dibeli pada semasa ini dan membantu pedagang-pedagang dalam proses perdagangan.

Penafian

Artikel-artikel yang disiarkan di laman blog ini tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendapat firma broker matawang asing. Semua kandungan yang disediakan dalam laman web ini bertujuan untuk memberi maklumat sahaja.

Hubungi Kami

Bersosial Media