News Trade12 - Kejutan besar Mickey D untuk pelanggan-pelanggan Sweden
Trade12
 
 • Trade12
 • Trade12
 • Trade12

Kejutan besar Mickey D untuk pelanggan-pelanggan Sweden


Marilah Menjamah

Kentang goreng dan burger, bila dimakan bersama dengan minuman sejuk atau kopi panas adalah makanan ringan yang terbaik pada bila-bila waktu saja. Ianya boleh dinikmatinya bersama kawan-kawan, keluarga dan orang tersayang. Yang paling seronok, ia sesuai untuk semua orang.

Salah satu rangkaian terbesar makanan segera di dunia adalah McDonald, beroperasi dan berkhidmat kepada kira-kira 69 juta pelanggan setiap hari.

Trade12

Kedudukan makanan segera

Syarikat McDonald telah berkedudukan paling atas pada Ogos 2014 lalu, setelah meraih lebih daripada $35,800 hasil jualan seluruh sistem dengan lebih daripada 12,700 bilangan unit francais. Perkhidmatan ini telah berkembang pesat dalam industri makanan dan syarikat itu kini mengalami ancaman yang mungkin boleh mengambil kedudukan nya.

Tambahan pula, ia telah terusan berjuang dengan pesaing lain dan mengekalkan matlamat dan berkonsisten berikutan permintaan yang kukuh.

Adakah perkhidmatan yang murah terlalu lumrah untuk makanan segera?

Masalah biasa yang dihadapi oleh kebanyakan pelanggan adalah beratur yang panjang di kaunter. Masa sibuk adalah yang paling tidak memuaskan, oleh kerana jumlah pelanggan yang besar. Dari segi tingkah laku para pengguna, melihat barisan yang panjang boleh membawa kepada kekecewaan dan akan mempertimbangkan meninggalkan dan beralih ke satu lagi restoran makanan segera dengan beratur yang lebih pendek.

Bagi pengurus francais, alasan ini mendapatkan syarikat itu dengan maklum balas yang negatif selain daripada produk menu yang tidah memuaskan, yang bermungkinan boleh menjejaskan cawangan itu sendiri. Tinjauan ke atas pengguna kerap dijalankan di mana para peserta telah diminta apa yang mereka beranggapan megenai rantaian makanan segera. Berikut adalah keputusannya: perkhidmatan yang cepat, kebersihan dan pekerja yang ramah.

Dengan isu-isu yang tidak berkesudahan, McDonald telah merancang cara terbaik untuk memuaskan dan mencapai permintaan pelanggan.

Perkhidmatan Yang Berinovatif

McDonald kini bersedia untuk tempahan meja dan perkhidmatan perak yang bermanfaat di Sweden. Bagaimanakah cara ini benar-benar berkesan? Ini berkemungkinan akan menjadi sistem yang canggih yang terbaik yang diumumkan oleh sebuah restoran makanan segera.

Tiada lagi beratur panjang apabila anda kepunan makanan ringan kegemaran anda -hanya memesan meja kesukaan anda, ambil pesan makanan bila sudah dimeja, duduk dan nikmati hidangan anda. Tiada lagi menunggu lama dan kekecewaan.

Berita baik dari Sweden

McDonald telah mengumumkan langkah yang bijak untuk menyediakan sarapan pagi sepanjang hari pada bulan depan. Mereka akan menyediakan McMuffins, kentang hash dan menu sarapan kegemaran.

Mereka telah melakukan ini sebelum ini dengan sarapan pagi percuma, tetapi dengan hanya masa yang tertentu. Sekarang, mereka akan lakukan ini untuk SELURUH HARI! Berita besar dan menarik ini akan secara rasmi bermula pada 6 Oktober.

Bercakap tentang berita pintas besar Mickey Ds, beberapa memikirkan ianya dibesar-besarkan. Walau bagaimanapun, syarikat itu sekadar meneroka perkara-perkara baru untuk melihat kejayaannya.

Pelanggan-pelanggan setia melonjak kegembiraan apabila ia diumumkan dan Wall Street juga telah mengangguk, menunjukkan penghargaan, apabila para pelabur telah menolak saham McDonald untuk tutup lebih tinggi apabila ia telah diisytiharkan pada 2 September.

Walau bagaimanapun, dengan perubahan operasi yang besar bagi syarikat, pesaing-pesaingnya terus bersaing dengan mereka.

Persaingan mesra Starbucks dan Mickey D

Jika McDonalds menawarkan sarapan untuk satu hari, kopi pemecah identiti jenama Starbucks akan pasti berubah.

Starbucks baru-baru ini telah menawarkan "Malam Starbucks," dimana mereka akan menyediakan menu yang berbeza seperti wain dan bir yang kini beroperasi di kedai-kedai Starbucks terpilih di Amerika Syarikat dan United Kingdom.

Kedua-dua syarikat merancang untuk mengambil landasan yang berbeza, mengubah identiti jenama mereka dan menjadikannya satu kedai sehenti dengan mengembangkan menu mereka dengan harapan untuk menarik perhatian pelanggan-pelanggan dari permulaan hari sehingga lewat malam.

Walau bagaimanapun, McDonald akan menghadkan menu sarapan yang ditawarkan sepanjang hari dan mungkin boleh menjadi tidak dapat mencapai ganjaran yang dijangka. Dalam usaha untuk berdaya saing, Mickey D boleh cuba strategi pesaingnya yang digelar "playbook Starbucks".

Trade12

Menggunakan strategi pesaing

McDonald telah meletakkan diri mereka ditempat Starbucks sebelum pelancaran platform McCafe itu. Ia telah membawa produk bermargin tinggi dalam menu, memberikan pelanggan-pelanggan Starbuck pilihan untuk mengambil waktu rehat mereka di kedai yang jauh lebih murah.

Sebaliknya, "Sarapan Seluruh Hari" Mickey D nampaknya tidak meningkatkan keuntungan yang lebih besar daripada pelancaran McCafe sebelum ini.

Sama ada Mickey D akan melancarkan "Sarapan Seluruh Hari" atau melancarkan semula "McCafe", ia pasti akan menambahkan jualan dan akan menarik lebih ramai pelanggan. Jika anda ingin meraih keuntungan sambil mengambil waktu rehat, anda boleh membuka akaun live di Trade12.com dan menyemak ulasan Trade12 dan analisa peristiwa pasaran untuk membuat keputusan perdagangan yang baik!

  Dagangan Matawang Asing


  Dagangan Matawang Asing adalah pembelian dan penjualan mata wang. Ia adalah yang terbesar, paling cair, dan yang paling pesat berkembang pasaran kewangan di dunia. Pelanggan boleh memilih mata wang mereka ingin berubah dan meletakkan perdagangan dengan.

  Dagangan CFD


  Kontrak untuk Perbezaan (CFD) Trading ialah satu perjanjian antara dua pihak untuk menukar perbezaan di antara harga pembukaan dan harga penutupan kontrak tertentu. CFD membolehkan anda untuk membuat teori tentang pergerakan harga, sama ada pasaran sedang menaik atau menurun.

  Dagangan Dalam Talian


  Dagangan dalam talian termasuk belian yang kerap dan menjual saham, komoditi, dan pasangan mata wang yang bertujuan untuk meraih keuntungan dalam masa yang singkat. Ia melibatkan alat-alat analisa teknikal seperti purata bergerak dan pengayun stokastik yang digunakan untuk mengenal pasti saham yang bernilai untuk dibeli pada semasa ini dan membantu pedagang-pedagang dalam proses perdagangan.

<<<135

Penafian

Artikel-artikel yang disiarkan di laman blog ini tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendapat firma broker matawang asing. Semua kandungan yang disediakan dalam laman web ini bertujuan untuk memberi maklumat sahaja.

Hubungi Kami

Bersosial Media