News Trade12 - Bonuses
Trade12
 

Trade12 membolehkan pelanggan untuk memilih lebih daripada 250 instrumen perdagangan yang tersedia. Selain itu, terdapat beberapa bonus yang ditawarkan oleh Trade12 untuk membantu peniaga mencapai potensi keuntungan maksimum.

100% ke atas Deposit Permulaan

Trade12 menawarkan bonus 100% ke atas pelaburan permulaan anda. Dengan manfaat yang besar ini, syarikat kami menggandakan pelaburan anda. Biayai sekurang-kurangnya $250 dalam akaun live anda dan Trade12 akan menambahkan lagi $250, memberikan anda peluang yang lebih besar dalam pasaran.

Percuma Atas Tiga Perdagangan Pertama

Tiga perdagangan pertama anda dengan Trade12 adalah percuma. Bagi memberikan anda peluang untuk merasakan dagangan dalam talian, syarikat kami memberikan anda peluang untuk melaksanakan tiga perdagangan pertama anda secara percuma dan anda boleh mendapatkan kembali penuh pelaburan permulaan jika anda membuat keputusan untuk menutup akaun anda selepas tiga tawaran.

Spread Rendah & Padat dengan Tiada Requotes

Pelaksanaan ECN Trade12 menjamin jangkaan harga spread terapung yang paling rendah untuk pedagang-pedagang.

Leveraj Yang Fleksibel

Trade12 menawarkan pelbagai leveraj yang fleksibel bergantung kepada jenis akaun yang dipilih. Syarikat kami menawarkan leveraj sehingga 400:1.

Penafian

Artikel-artikel yang disiarkan di laman blog ini tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendapat firma broker matawang asing. Semua kandungan yang disediakan dalam laman web ini bertujuan untuk memberi maklumat sahaja.

Hubungi Kami

Bersosial Media