News Trade12 - About
Trade12
 

About our Company


Trade12 adalah sebuah syarikat broker antarabangsa yang menawarkan pengalaman perdagangan yang luar biasa. Syarikat kami membolehkan pedagang-pedagang yang bercita-cita untuk berdagang pelbagai instrumen kewangan seperti komoditi, saham CFD, indeks dan mata wang dalam talian dengan cara yang mudah, telus dan memuaskan.

Syarikat kami diketuai oleh satu pasukan profesional yang berpengalaman  dalam bidang perdagangan pasaran kewangan. Oleh itu, memberi pelanggan kami dengan rasa penuh selamat pada perdagangan mereka. Kami mengambil setiap langkah yang perlu untuk melindungi aset pelanggan kami terhadap aktiviti yang tidak dibenarkan.

Trade12 berusaha untuk melapirkan pedagang-pedagang dengan menawarkan perkhidmatan yang boleh dipercayai dan berita terkini tentang pasaran. Kami menawarkan lelaman web yang canggih yang menyampaikan maklumat pasaran terkini, kalendar ekonomi, laporan pendapatan, analisa fundamental / asasi, carta dan pelbagai alat untuk membantu pedagang mencapai potensi keuntungan yang maksimum dalam dagangan dalam talian.

Kami komited untuk memberi kuasa kepada pelanggan-pelanggan kami dengan memimpin pelanggan-pelanggan kami untuk mengambil alih aset mereka dan meningkatkan keuntungan kewangan mereka. Syarikat kami juga menyediakan bonus dan manfaat perdagangan yang baik untuk meningkatkan keuntungan pelanggan kami.

Dagangan dalam talian telah banyak dipengaruhi oleh kemajuan yang mendadak dalam teknologi. Trade12 menawarkan platform MetaTrader4 yang sangat mudah untuk digunakan, yang juga merupakan platform yang paling popular di kalangan pedagang-pedagang dalam talian. MT4 disediakan untuk Komputer, alat Android dan IOS.

Our Mission


Trade12 bertujuan untuk menyediakan pedagang-pedagang dengan persekitaran perdagangan yang selamat. Trade12 bertujuan untuk permudahkan persekitaran perdagangan yang bertaraf dunia yang adil dan selamat untuk pelanggan runcit dan institusi. Ini akan memastikan yang pedagang akan mempunyai ketenangan fikiran dan mencapai kestabilan dalam suasana berisiko tinggi. Tambahan pula, syarikat kami juga untuk membantu pedagang-pedagang mencapai matlamat kewangan mereka dan mempunyai gaya hidup yang mereka impikan.


Trading Innovations


Dinamik perdagangan, ekonomi baru dan rantaian bekalan korporat yang maju telah ditakrifkan semula pembiayaan perdagangan. Pertumbuhan pendapatan bergantung kepada pembangunan margin dan dapat bersaing di tahap perkhidmatan. Pertumbuhan yang menguntungkan, dan akan sentiasa, menjadi satu cabaran.

Keupayaan system operasi Trade12, ketelusan, fleksibiliti aliran kerja dan sokongan bagi pelbagai produk adalah penting bagi bank-bank yang mahu meningkatkan pendapatan daripada perdagangan antarabangsa dan kewangan modal kerja.

Trade12 Berhad menyokong dagangan dalam talian di satu platform sahaja (MetaTrader 4) bagi pedagang-pedagang pertukaran matawang asing runcit andaian dalam talian. Trade12 meningkatkan produktiviti, meluaskan rangkaian produk, dan meningkatkan pengekalan pelanggan menggunakan platform.

Competitive Trading Conditions


Spread (sebar) adalah antara faktor yang paling penting pelabur perlu mengambil dalam kiraan apabila memilih broker. Trade12 mengakui hakikat ini, maka penyebaran ketat di semua jenis akaun yang kami tawarkan. Trade12 menyediakan spread serendah 2 pip untuk akaun perak, dan juga 1 pip untuk akaun platinum. Pelanggan juga diberikan dengan yuran yang lebih rendah pada semua urus niaga mereka.

Trade12 juga menyediakan leveraj untuk membolehkan pelanggan-pelanggan kami meningkatkan pendedahan pasaran mereka, dan untuk membolehkan kedudukan pembukaan yang melebihi pelaburan awal mereka. Kami menyediakan leveraj setinggi 1:400, tetapi sebelum berdagang dengan leveraj, seorang pedagang itu mesti mempunyai pemahaman yang pasti tentang kemungkinan risiko yang terlibat apabila berdagang dengan nisbah leveraj yang tinggi.

Memahami yang perdagangan pada margin untuk memanfaatkan pelaburan anda bukan sahaja boleh menguatkan keuntungan anda, tetapi juga kerugian anda. Panggilan Margin Calls dan Stop Outs adalah sebahagian daripada strategi Pengurusan Risiko Trade12 untuk menghadkan kerugian berterusan pelanggan.

Margin Call adalah amaran yang pertama bagi pemberitahuan para pelabur bahawa akaun nilai margin beliau menurun kepada tahap peratusan yang tertentu, dan bakinya tidak mencukupi untuk menyokong posisi terbuka semasa pelabur. Stop Out menunjukkan yang ekuiti dalam akaun margin jatuh di bawah tahap stop out yang ditetapkan oleh Trade12, dimana ia menutup semua perdagangan terbuka pelabur. Ini adalah untuk mengawal risiko baki akaun yang negatif.

Safety of Funds


Trade12 mengendalikan dana pelanggan runcit dengan ketat, yang diadakan di akaun berasingan di seluruh bank-bank termahsyur global. Syarikat kami juga komited untuk ketelusan sepenuhnya, kecekapan, dan kejujuran, untuk memastikan tahap tertinggi kepuasan pelanggan.

Lesen dan Peraturan Trade12 Berhad.

Trade12 dikawal selia oleh (syarikat), di bawah nombor pendaftaran berlesen (####). Selain itu juga, Trade12 dikawal selia dalam (negara / alamat).

Dana terjamin dengan Trade12.

Sebagaimana Trade12 Berhad dibenarkan dan dikawal selia oleh (syarikat) yang memegang wang pelanggan, Trade12 wajib untuk mengikuti dan mesti mematuhi (pengatur syarikat) peraturan. Peraturan terperinci terdapat dalam (peraturan syarikat).

Di bawah peraturan ini, Trade12 bertanggungjawab untuk memastikan pengasingan yang jelas antara wang yang dimiliki oleh pelanggan runcit dan / atau firma itu. Wang pelanggan runcit dipindahkan kepada pelanggan akaun bank wang yang dipisahkan diadakan dengan pihak ketiga

Trade12 hanya akan deposit wang pelanggan dengan pihak ketiga yang mempunyai penarafan kredit yang berkaitan dengan (nama syarikat). Didalam mana-mana kes firma itu mengalami ketidakmampuan bayar (insolvency), wang yang disimpan dalam akaun ini tidak boleh digunakan untuk membayar pampasan lain-lain pemiutang firma itu.

Trade12 Berhad menjamin deposit pelanggan runcit kami melalui akaun terasing yang disebut di atas. Dana ini tidak boleh digunakan bagi pemiutang lain, dan didalam situasi yang Trade12 Berhad tidak dapat memenuhi tuntutan pembayaran balik, penuntut yang layak mempunyai hak untuk pampasan oleh (syarikat). (Syarikat) adalah (negara) tabung pampasan usaha terakhir bagi pelanggan runcit firma perkhidmatan kewangan yang berkuasa.

Pelanggan Trade12 yang layak akan diletakkan di bawah kategori (pelaburan) tuntutan, di mana perlindungan adalah (jumlah) bagi setiap orang setiap firma. Jika pelanggan ada mempunyai akaun dengan firma pelaburan yang dibenarkan dan terdapat kekurangan dalam pengasingan, masih ada kemungkinan akan menerima sehingga (jumlah) dalam pampasan.

Penafian

Artikel-artikel yang disiarkan di laman blog ini tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendapat firma broker matawang asing. Semua kandungan yang disediakan dalam laman web ini bertujuan untuk memberi maklumat sahaja.

Hubungi Kami

Bersosial Media